Opgelet, Javascript is niet geactiveerd in uw browser. Onze website werkt niet optimaal zonder Javascript, gelieve dit te activeren. Hoe Javascript activeren? Klik hier voor meer info.

Opgelet, cookies zijn niet geactiveerd in uw browser. Onze website werkt niet optimaal zonder cookies, gelieve dit te activeren.

Veelgestelde vragen 

Aanmelden met wachtwoord

Ik krijg een foutmelding bij het aanmelden op myworkandme met wachtwoord.

De foutmelding kan verschillende oorzaken hebben:

Welke browsers worden ondersteund door SD Worx?

Microsoft Internet Explorer 11, Microsoft Edge, Google Chrome en Apple Safari (iOS). SD Worx behoudt zich het recht voor om binnen een redelijke termijn na introductie van een nieuwe versie van een browser zijn softwarepakketten hierop af te stemmen.

Ik heb een e-mailadres ingegeven, maar toch lukt het me niet om me hiermee aan te melden.

Je e-mailadres is vermoedelijk nog niet bevestigd. In je mailbox vind je een e-mail met een bevestigingslink. Zodra je op deze link hebt geklikt, is je e-mailadres bevestigd en kan je je daarmee aanmelden op myworkandme.

Zie ook vraag: Ik vind de e-mail ‘bevestig e-mailadres’ niet terug in mijn mailbox.

Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten.

Ook aanmelden met je (geregistreerd) e-mailadres en wachtwoord is mogelijk.

Toch nog een probleem? Klik hier.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Je kan een nieuw wachtwoord kiezen door te klikken op de link ‘Wachtwoord vergeten?’ op de aanmeldingspagina. Vul hier een van de e-mailadressen in die je in myworkandme hebt ingevoerd. Op dit e-mailadres ontvang je dan een e-mail met een link, waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.

Ik vind de e-mail ‘bevestig e-mailadres’ niet terug in mijn mailbox

Controleer of je spamfilter de e-mail niet blokkeert. De afzender van deze mails is altijd noreply@myworkandme

Heb je een persoonlijk e-mailadres zoals Telenet of Hotmail opgegeven, dan kun je best het domein @myworkandme.com toevoegen aan je vertrouwde afzenders. 

Vind je de e-mail niet terug? Meld je dan aan met het e-mailadres waarop je de activatiemail hebt ontvangen. Klik vervolgens op de link “Wijzig profiel” in de linker zijbalk. Controleer even of er geen tikfout in je e-mailadres is geslopen, en/of klik op “Bevestigingsmail opnieuw sturen” om de e-mail nogmaals te ontvangen.